Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych (Administrator)

Mikołaj Dyba, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Gospodarstwo Ogrodnicze Mikołaj Dyba, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 699 184 96 90, Szkaradowo 222 - 63-930 Jutrosin.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze Szkaradowo 222 - 63-930 Jutrosin. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: kontakt@plantacjalawendy.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij
 HYDROCOTE 13-13-13 + MIKROELEMENTY Zobacz większe

HYDROCOTE 13-13-13 + MIKROELEMENTY

Opakowanie- 10kg

Granulowane, wieloskładnikowe nawozy o kontrolowanym uwalnianiu składników pokarmowych.

Okres uwalniania składników pokarmowych: 3–4 miesiące

Zawartość składników:

azot – 13% N (w tym: 6,5% N-NO3 i 6,5% N-NH4); fosfor – 13% P2O5; potas – 13% K2O; magnez – 2% MgO; bor – 0,03% B; miedź – 0,05% Cu; żelazo – 0,2% Fe; mangan – 0,06% Mn; molibden – 0,02% Mo; cynk – 0,015% Zn.

Więcej szczegółów

Ten produkt nie występuje już w magazynie

170,00 zł brutto

Więcej informacji

Nawozy NutriCote™ stosuje się do przygotowania podłoża typu „cote” przeznaczonego do uprawy młodych roślin, szczególnie w kontenerowej produkcji szkółkarskiej oraz produkcji ozdobnych roślin doniczkowych i rabatowych.

Nawozy NutriCote™ można stosować również pod nowe nasadzenia drzew i krzewów owocowych

Co wyróżnia nawozy NutriCote™:

– odpowiednio dobrana syntetyczna otoczka, odporna na uszkodzenia mechaniczne,

– zbalansowana zawartość makro- i mikroelementów,

– precyzyjne i równomierne uwalnianie składników pokarmowych,

– dostosowanie zaopatrzenia roślin w składniki pokarmowe do tempa ich wzrostu,

– możliwość oszczędności kosztów robocizny poprzez zmniejszenie częstotliwości aplikacji nawozów,


Każda lawenda w doniczce. Wszystkie nasze sadzonki sprzedawane są w doniczkach.