Klauzula informacyjna

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

Administrator Danych Osobowych (Administrator)

Mikołaj Dyba, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod nazwą Gospodarstwo Ogrodnicze Mikołaj Dyba, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 699 184 96 90, Szkaradowo 222 - 63-930 Jutrosin.

Dane osobowe i prywatność

Jeśli zamierzasz założyć Konto Użytkownika oraz korzystać z naszych usług, zostaniesz poproszony o podanie nam Twoich danych osobowych.
Twoje dane przetwarzane są przez nas we wskazanych poniżej celach, związanych z funkcjonowaniem Sklepu i świadczeniem usług w nim oferowanych („Usługi”).

Cel przetwarzania:

W zależności od tego, na co się zdecydujesz, może to być:
    - Świadczenie usług oferowanych w Sklepie
    - Realizacja Twoich zamówień
    - Marketing bezpośredni oferowanych usług, inny niż newsletter

Podstawa przetwarzania:

   
- Umowa sprzedaży lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Ciążący na nas obowiązek prawny, np. związany z rachunkowością (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
    - Umowa o świadczenie usług lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony ewentualnych  roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na prowadzeniu marketingu bezpośredniego (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na przetwarzaniu danych w celach analitycznych i statystycznych (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
    - Nasz prawnie uzasadniony interes polegający na badaniu satysfakcji klientów (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Podanie danych jest dobrowolne, ale w niektórych przypadkach może być konieczne do zawarcia umowy. Skutek niepodania danych w zależności od celu w jakim są podawane:  brak możliwości zarejestrowania się w Sklepie, brak możliwości korzystania z usług Sklepu, brak możliwości dokonania zakupów w Sklepie.

Posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu (np. jeśli dane są przetwarzane na podstawie Twojej zgody lub w celach marketingowych czy udostępniania Twoich danych); posiadasz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie. W celu cofnięcia zgody możesz skontaktować się z punktem obsługi klienta w naszej siedzibie bądź biurze Szkaradowo 222 - 63-930 Jutrosin. lub wysyłając wiadomość e-mail na adres: kontakt@plantacjalawendy.pl. Masz również prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Dowiedz się więcej na: Polityka Prywatności

zamknij

Lawenda idealna na upały. Nowość 2020r.

Lavandula intermedia Phenomenal

(Pure Platinum)

Lawenda blisko spokrewniona z  odmianą Nico

Więcej szczegółów

998 Przedmioty

9,00 zł brutto

Więcej informacji

Charakterystyka odmiany

  • Charakterystyka odmiany

    • kolor kwiatu - CIEMNY FIOLET
    • okres kwitnienia - OD CZERWCA DO WRZEŚNIA
    • Długość łodygi z kwiatem - 40-50 CM
    • ulistnienie -SREBRNO-SZARE
    • Rozmiar (wysokość x szerokość)  - 70 CM X 70 CM
    • pokrój - ZWARTA, KULISTA
    • siła wzrostu  - ŚREDNIA
    • liczba sztuk na m/2 - 1,5 SZT
    • zapach - INTENSYWNY, WYRAŹNY,RZEŚKI 
    • rękodzieło - BUKIETY, OLEJEK, HYDROLAT, WIANKI, SUSZ
    • MROZOODPORNA
    • ekspozycja - SŁOŃCE, PÓŁCIEŃ,
    • zastosowanie- idealna na wysoki szpaler,  można sadzić w pojedyńczych kępach,
      odmiana dobra na plantacje, rośnie w dużych donicach co najmniej 10 litrowych z dobrym drenażem


Co musisz wiedzieć:

- Nowość na polskim rynku lawendy

- Sadzonka sprzedawana w doniczce 1 litrowa

-  wysokość sprzedawanej sadzonki od 10 do 25 cm w zależności od pory roku, sadzonka jest co roku przycinana

- znosi bardzo trudne warunku suszowe

- pięknie komponuje się z różami, hortensjami bukietowymi, jeżówkami 

Każda lawenda w doniczce. Wszystkie nasze sadzonki sprzedawane są w doniczkach.